Chat with us, powered by LiveChat
Man slipar pollare.

Modern industri med kunskap om hantverket

Blidsbergs Mekaniska erbjuder produkter till stadens utemiljöer –allt från belysta parkmöbler och cykelgarage till pollare och planteringskärl.

Med den moderna industrins effektivitet och logistik, men den traditionella verkstadens kompetens och hantverkskunskap, har vi kapaciteten och storleken för att hantera de stora beställningarna, men samtidigt flexibiliteten för att tillgodose den enskilda kundens behov och önskemål.

Gemensamt för vår tillverkning är att vi arbetar med varmförzinkat stål. Vi vinnlägger oss också om att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder med hantering och montering. Det är Blidsbergs Mekaniska.

Grundat

År 1946 av Gustav Törnqvist

Ägare

Åke Törnqvist

Inriktning

Verkstadsindustri med utveckling, tillverkning och försäljning av utemiljö som till exempel cykelgarage, parkmöbler och papperskorgar för parker, bostadsområden och andra offentliga rum.

Kontor & produktion

Blidsberg (18 km norr om Ulricehamn)
Visa på karta

Antal anställda

25 (2019)

Omsättning

60 000 tkr (2019)

Blidsbergs Mekaniska Jubileums sigill 75 årBlidsbergs Mekaniska Jubileums sigill 75 år

Blidsbergs 75 år

Genom att tänka och arbeta långsiktigt har vårt företag kunnat leva och utvecklas i takt med samhället runt omkring oss. År 2021 firade vi vårt 75-årsjubileum.

Läs mer

DesignbildDesignbild

Människorna bakom designen

Ibland gör vi designen själva. Men för det allra mesta arbetar vi med erkända formgivare för att ta fram produkter som är lika funktionella som estetiskt tilltalande.

Möt några av våra formgivare