Skriv för att söka

Om oss

Modern industri med kunskap om hantverket

Blidsbergs Mekaniska erbjuder produkter till stadens utemiljöer – allt från piskställningar och stamskydd till cykelgarage och parkmöbler. Vi utvecklar och tillverkar även prefabsystem för mindre förråd och hallar upp till 12 meters bredd.

 

Med den moderna industrins effektivitet och logistik men den traditionella verkstadens kompetens och hantverkskunskap, har vi kapaciteten och storleken för att hantera de stora beställningarna, men samtidigt flexibiliteten för att tillgodose den enskilda kundens behov och önskemål.

 

Gemensamt för vår tillverkning är att vi arbetar med varmförzinkat stål. Vi vinnlägger oss också om att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder med hantering och montering. Det är Blidsbergs Mekaniska.

Kort om Blidsbergs Mekaniska

Grundat: år 1946 av Gustav Törnqvist
Ägare: Åke törnqvist
Inriktning: Verkstadsindustri med utveckling, tillverkning och försäljning av stålhallar och förråd samt produkter som cykelgarage, parkmöbler och papperskorgar för parker, bostadsområden och andra offentliga rum.
Kontor och produktion: Blidsberg (18 km norr om Ulricehamn)
Antal anställda: 23 (2016)
Omsättning 43 575 tkr (2016)

Pressinformation

Här kan du ladda ner pressbilder och logotyp. Bilderna får endast användas i redaktionellt syfte.

Pressansvarig

Åke TörnqvistVD/Försäljning byggnader

Email: ake@blidsbergs.se

Telefon: 0321-316 61  /  0708-34 66 16

Material

Logotyppaket

Bilder

Möt våra formgivare

Gunnar Hallén

Designern och arkitekten Gunnar Hallén har ritat flera av våra produkter, alltid med naturen i åtanke. Vi bad honom berätta om arbetet.
Läs intervjun här >

Möt våra formgivare

White Arkitekter

När Andreas Sture och Torbjörn Eliasson skapar nya produkter åt oss handlar det om att hitta detaljerna som skapar Blidsbergs sound.
Läs intervjun här >